Düzce Araç Kiralama

Düzce Araç Kiralama

Düzce araç kiralama ofisimizden kolayca kiralayacağınız araçla seyahatinizi daha keyifli ve konforlu hale getirebilirsiniz. Düzce ve çevre iller araç kiralama ofisimizde güler yüzlü, sıcak bir ortamda, profesyonel ekip arkadaşlarımızın yardımıyla size en uygun aracı seçebilirsiniz ve unutamayacağınız bir yolculuk yapabilirsiniz.

Düzce rent a car, araç kiralama ihtiyaçlarınızı karşılamak için bizlere 7/24 saat boyunca istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Düzce araba kiralama hizmetimizde seçecek olduğunuz araçlar temiz ve bakımlı olarak sizlere teslim edilmektedir. Tam kaskolu araçlarla sunduğumuz kiralama hizmetinden yararlanmak için iletişim numaralarımız üzerinden bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

Düzce Hakkında

Düzce tarihi, MÖ 1390-800 yılları arasında hüküm süren Hititler'e kadar uzanır. Konuralp Bey’in Bizans Tekfurları ile 1323’te yaptığı savaşlar sonucu Osmanlı topraklarına katılan Düzce, 1869 yılına kadar Kastamonu Vilayeti Bolu Mutasarrıflığı, Göynük Kasabası’na bağlı bir bucak olarak tarihte yer almıştır. 1869 veya 1870 yılında Bolu Sancağı’na bağlı Kaza olmuştur. 1999 yılına kadar ilçe olan Düzce 1999 Gölcük depremi ve 1999 Düzce depreminin ardından dönemin 57. Türkiye Hükûmeti tarafından TBMM'de alınan il statüsü verilme kararı ile ve 9. Türkiye cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in onayı ile il statüsü verilmiştir.

Düzce, Karadeniz ve Marmara bölgelerinin kesişiminde olması dolayısıyla çok farklı kültürleri bünyesinde bulundurmuştur. Kültürel yapısı ve nüfusu sayesinde değişime, gelişime çok çabuk uyum sağlayan bir yerdir.

Düzce Gezilecek Yerler

Düzce bulunduğu bölge sayesinde çok fazla gezilecek yeri bünyesinde barındırıyor. Göller, ormanlar, şelaleler, tarihi yerler saymakla bitmeyecek kadar çoktur. Bu yerlere ulaşım toplu taşıma ile oldukça zor olabiliyor. Ulaşım için özel araçlarınızla , aracınız yoksa araç kiralayarak yapabilirsiniz. Düzce araç kiralama konusunda Caretta rent a car size hizmet edecektir. Düzce araç kiralama, Düzce ve çevre iller araç kiralama Caretta rent a car ile çok kolay.

Düzce Araba Kiralama

Düzce araba kiralama, Caretta rent a car ile artık kolay ve eğlenceli bir hale geldi. Telefon numaramızla iletişime geçerek yada web sitemiz üzerinden araç için iletişime geç diyerek araç kiralama yapabilirsiniz. Araçlarımızı inceleyerek size en uygun aracı seçebilir ve hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Düzce'de Araç kiralamak Caretta rent a car ile çok hızlı ve kolay.


Caretta Rent A Car